Да учиш е различно от научаването Study Vs Learn

Защо няма излишно натоварване на децата у дома?

Методът ЗаЕдно изгражда умения за учене и е еквивалент на начин за бързо и лесно научаване. Това е съвсем различно от ученето самостоятелно у дома. Научаването се случва чрез осигуряването на точните условия и среда, за да може учещият да възприема и да изпитва интерес, вдъхновение и желание за участие. 

Няма еквивалент в стандартните системи на изучаване, тъй като тук се започва директно от потапяне в дълбокото и навлизане с невидимо натрупване на знания, което избликва доста по-късно от обикновено, но за сметка на това знанията са цялостни, солидни и хомогенни. 

 

Чрез правилните условия за научаване на десугестивната педагогика, знанията остават в дълготрайната памет, тъй като са усвоени през опита и в съзвучие с работата и на двете мозъчни полукълба. 

 

Няма домашни, защото материалът осигурява различни контексти на материала, така че децата да нямат нужда да преписват новите думи по 10 реда, а да ги използват активно в различни ситуации. 

☆ Курсовете ЗаЕдно са научни разработки съобразени с функциите на мозъка и създаването на устойчиви невронни пътеки!

☆ За това обучението предполага минимум 2 пъти седмично по час и половина, в които науката и изкуството се преливат в приказни преживявания!

◇ Заниманията ЗаЕдно са коренно по-различни от стандартното обучение, тъй като не разчитат на еднообразно повторение, преписване и ангажиране на родителите!

◇ Тук децата са мотивирани, защото в часовете добиват реално усещане за самочувствие, активно преживяване, преживяват сценариите в различни контексти и се превъплъщават в истински ситуации на англ.език!

◇ Съвсем незабелязано успяваме да пишем и да превеждаме, да разбираме непознат текст и да създаваме истории!

Децата са мотивирани и потопени в процеса и имат истинско любопитство за всяка следваща езикова изненада и предизвикателство.

Прочетете повече за курсовете за деца: https://suggestopediazaedno.com/events/pupils/

Свържете се с нас СЕГА за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ на 0886802605


Представлява разговор в рамките на 30 мин., в който изслушваме вашата визия и цели и отговаряме честно дали методът ЗаЕДНО е подходящ за Вашия случай.