ДатаНоември, 2017г.
АвторЕлена Стойчева

Комуникативна игра Заедно

С въпроси и творчески предизвикателства на бълг. и англ. език

Новата игра на център ЗаЕДНО е готова!

Играта е подходяща за всеки, който обича да общува, да опознава, да се провокира, да бъде спонтанен. На български и английски.

Книжката-игра съдържа 106 странички с въпроси за опознаване и забавни предизвикателства, някои от които са празни, за да добавите ВАШИТЕ! Всеки отговаря искрено на въпрос, без да е прекъсван.

Тази игра е прекрасна за сближаване на родители с деца, за разтуха с приятели, за сплотяване на екипа, опознаване на другия, при обучение по чужд език и др. Може да се играе навсякъде- вкъщи, сред природата, на плажа, на рождени дни, партита, в час на класа, като лексикон между съученици и др. Играта е динамична и сетивна, включва различни изразни средства. Засилва интуицията и емоционалната интелигентност.

Играта ЗАЕДНО се играе в кръг, заедно! Минимумът участници е 2-ма, максимум 10. Прекрасна е за възраст от 7г. до безкрай. Въпросите са на български и английски, за това е подходяща и за упражнение на комуникативните умения при и след обучение по английски език, защото е базирана на естественото общуване. Шевицата е специално предоставена от Ирен Ямами и символиката й е заедност, семейство. Също така е един чудесен подарък за ваши близки, роднини, учители, деца и креативни личнсти.

Къде можете да я откриете:
Пловдив
▲ Handmade shop 123 , ул. Отец Паисий 3

▲ Книжарница Паола, ул. Цар Калоян 11

▲ Ръкоделницата, Капана