ЗА НАС

Любов по златното сечение на Фибоначи source: GrimeWeasel

Защо ЗАЕДНО?
Защото истинските и значими неща се случват ЗАЕДНО, когато нещо ни обединява. Защото всички искаме ЕДНО - да сме щастливи, а това се случва, когато си помагаме и сме ЗаЕДНО!

Център ЗаЕДНО е създаден през януари 2014г. от Елена Стойчева. Освен занятията по английски език в центъра се случват и други мероприятия за деца и възрастни:


  • АРТ терапия
  • работилнички
  • ателиета по рисуване
  • игри
  • гостувания на известни личности
  • занятия за емоционална интелигентност
  • психодрама - психолог Ивелина Дандовска

За повече информация за предстоящи събития можете да следите на facebook страницата ни! Очакваме ви!

ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ

Сертификат за обучен сугестопедагог на Елена Стойчева от Фондация „Проф. Д-р Георги Лозанов и проф. Д-р Евелина Гатева“ Преподавател в център ЗаЕДНО е Елена Стойчева.
Тя е сертифициран сугестопедагог от фондацията „Проф. Д-р Георги Лозанов и проф. Д-р Евелина Гатева“ през 2014 г. с нoмер на сертификата 320/2014.
През юли 2016 г. преминава 150 астр. часа опреснителен целодневен курс в Мадрид за подновяване на сертификата за I ниво при Глория Алгуасил (сътрудник и съмишленик на проф. Д-р Лозанов и проф. Д-р Гатева в продължение на 20г.)
През периода април-май 2017г. преминава още 150 часа наблюдение-супервизия лично от обучителя Глория Алгуасил върху цял сугестопедичен курс проведен в България от Елена Стойчева.
През август/септември 2018г. в Център ЗаЕДНО бяха обучени първите преподаватели в България за II ниво в последния вариант на метода десугестивна педагогика от обучител Gloria Alguacil.
Повече информация за Глория Алгуасил може да прочетете тук.

През 2016г. Елена Стойчева завършва специалност арт терапия към НБУ и практикува като гост в детски образователни центрове. От лятото на 2015 e сертифициран инструктор по йога на смеха. Завършва английска филология в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски“, следва магистратура Media Studies в Софийски Университет "Св. Кл. Охридски". Има сертификат за отлично владеене на английски от Кеймбридж CPE. През 2006 и 2007г. преподава английски език в Пловдивски Университет, Факултет ФМИ. Сертификат за обучен сугестопедагог Глория“ В периода 2006-2010г. работи в езиков център Lingua Mundi, както и в други езикови школи в Пловдив и София за възрастни и деца. В периода 2010-2013г. работи в училище „Райна Княгиня“, където прилага различни иновативни методи с децата от различни възрастови групи. При нея за пръв път децата имат свободата да играят игри, чрез които да учат, да седят и работят по групи, да изготвят проекти по тяхно желание и те да водят часове. Талантът на детето се превръща в основен мотив на часовете й. През 2012г. участва в конкурси за новаторски идеи „Академия за гражданско общество“ в НБУ. Разработва занятия насочени към емоционалната интелигентност на децата и възрастните. Участва в международно лятно училище Fulbright. Организира посещения и дарения от ученици в домове за сираци, където „случват“ заедно различни работилнички за придобиване на нови умения на децата в неравностойно положение. Ms Wonderland
Интересува се от съхраняване на българската традиция и от вдъхновението като движеща сила.
Вярва, че сугестопедията е МИСИЯ И НАЧИН НА ЖИВОТ, А НОВИЯТ ЕЗИК ТИ ДАВА И "НОВА ДУША".